fbpx
Waarom Pro Finance?

Waarom Pro Finance?

De goede redenen

In een markt die niet altijd even transparant is, voorziet Pro Finance in heldere dienstverlening en adviezen op hoog niveau. Pro Finance heeft in de loop der jaren een zeer gedegen reputatie opgebouwd.

Doen waar we goed in zijn

Onze klanten waarderen onze diensten, omdat we uitgaan van kwaliteit, integriteit en service. Daarnaast hanteren we transparante tarieven en scoren we bovengemiddeld als het gaat om de kwaliteit van onze dienstverlening. Het gevolg: maatwerk op hoog niveau.

Tevreden klanten

U weet altijd waarop u rekenen mag. Dit merkt u tijdens de gesprekken bij ons op kantoor in Amsterdam, en dit blijkt ook uit onze heldere rapportages. Zelf merken wij het aan de reacties van onze klanten én de nominatie van Arnout J. Punt voor de titel Hypotheekadviseur van het Jaar in 2006 en 2011.

Zeer ervaren adviseurs

Met 27 jaar ervaring in de financiële dienstverlening presenteren wij ons graag als senior adviseur. We kennen inmiddels de klappen van de zweep en stellen cliënten daarom zelden teleur. Eerlijke communicatie is wat ons betreft vanzelfsprekend; zodat zowel u als wij echt weten waar we aan toe zijn. Onze cliënten geven de voorkeur aan een ouderwetse persoonlijke benadering met gesprekken onder vier ogen bij uw thuis aan de keukentafel of in onze spreekkamer.  We kaarten onderwerpen aan die er toe doen en geven advies waar u wat aan hebt. Altijd kunt u vrijblijvend en kosteloos met ons in gesprek gaan, om daarna te bepalen wat we voor u kunnen betekenen. U betaalt voor ons advies, wat onafhankelijkheid garandeert.

Compliance proof

Wij voldoen aan de strengste eisen die de wet stelt en zijn door externe bureau’s compliance-proof verklaard, zo weet u waar aan toe bent. Wel zo vertrouwd.

Pro Finance beschikt over alle wft-vergunningen die de kwaliteit van onze diensten waarborgen:

  • Vergunninghouder Autoriteit Financiële Markten
  • Gedragscode Informatieverstrekking Intermediair
  • Stichting Erkend Financieel adviseur
  • Stichting Erkend Hypotheekadviseur
  • Federatie Erfrecht Specialisten
  • Cliëntenremisier Autoriteit Financiële Markten
  • College Bescherming Persoonsgegevens
Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl

Dagelijks ontvangen wij kennisupdates en nemen we deel aan permanente educatie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en hebben wij de eed financiële sector afgelegd (voorheen bankeneed).

Zelf hechten we veel waarde aan ”afspraak is afspraak’. Op onze site vindt u onze tarieven. En hoe complex uw advies ook wordt, de prijs staat vast. Ook als het een keertje tegenzit.