fbpx
Nut en noodzaak van een testament en levenstestament

Nut en noodzaak van een testament en levenstestament

Vanaf 67 jaar

Gratis lezingen testament en levenstestament

Het opstellen van een testament inclusief het doorhakken van belangrijke knopen kan erg lastig zijn. Veel senioren schuiven dit dan ook alsmaar voor zich uit. Toch is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden, voor het te laat is. Daarom geven wij gratis lezingen in Amsterdam. Hierin bespreken wij op een heldere manier alle zaken waar u bij het opstellen van een testament en levenstestament mee te maken krijgt. Nu ook online!

Lezingen op locatie

Wilt u eerst meer informatie over het belang van een testament en levenstestament? Elke maandag tussen 13:30 en 14:30 geven wij een senior lezing in Amsterdam.

Lezingen online

Op dinsdag doen we dat online. U kunt deze vrijblijvend bijwonen, de lezing is geheel kosteloos. Wij zorgen er bij elke lezing voor dat er maximaal 6 personen aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij u alle aandacht geven en al uw vragen beantwoorden.

Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op onderstaande button. Schrijft u zich liever telefonisch in? Bel dan gerust met onze adviseurs via telefoonnummer 020-4632990.

Doe de gratis testament-test!

Wij kunnen ons voorstellen dat het opstellen van een testament best ver van uw bed is. Met de gratis testament-test weet u binnen enkele minuten of een testament voor  u iets is.

Nut en noodzaak van een testament

De essentie van een actueel testament bestaat uit het voorkomen van mogelijke problemen bij de verdeling van uw eigendommen én het besparen op erfbelasting. Door een goed testament op te (laten) stellen, weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Ook kan een levenstestament u op latere leeftijd enorm van pas komen. Denkt u bijvoorbeeld aan een situatie waarin u wilsonbekwaam wordt door ziekte of een ongeval. Een levenstestament zorgt ervoor dat er iemand aangewezen wordt, om vanaf dat moment belangrijke beslissingen over u en uw eigendommen te nemen.

Nut een noodzaak van een levenstestament

De essentie van een actueel levenstestament is iemand in vertrouwen nemen, die voor u beslissingen mag nemen als u het zelf niet meer kunt, doordat u wilsonbekwaam bent. Bijvoorbeeld door een ongeval, de ziekte van Alzheimer of een coma door Covid 19.

Een testament en levenstestament laten opstellen

Een testament is een document waarin u uw persoonlijke wensen vastlegt. Het is belangrijk om al tijdig na te denken over wat er na uw overlijden met uw eigendommen moet gebeuren. Het is zeker aan te raden om dit samen met één van onze adviseurs samen te stellen. Wij nemen rustig met u door waaruit het testament komt te bestaan en helpen u om bepaalde knopen door te hakken. Hierdoor heeft u alles alvast goed geregeld voor later.

Inschrijving gratis lezing

Trustpilot waardering
4

Arnout geeft een lezing

Arnout J. Punt Adviseur