fbpx
Het belang van een actueel testament en levenstestament

Het belang van een actueel testament en levenstestament

Vanaf 67 jaar

Gratis lezingen testament en levenstestament

Het opstellen van een testament inclusief het doorhakken van belangrijke knopen kan erg lastig zijn. Veel senioren schuiven dit dan ook alsmaar voor zich uit. Toch is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden, voor het te laat is. Daarom geven wij gratis lezingen in Amsterdam. Hierin bespreken wij op een heldere manier alle zaken waar u bij het opstellen van een testament en levenstestament mee te maken krijgt. 

Inhoud lezing

Wilt u zich laten voorlichten over uw testament en/of levenstestament? Regelmatig geven wij gratis voorlichting over het onderwerp erfrechtplanning. Hierin leggen wij u alles uit over het belang van een (levens)testament en de zaken die hier allemaal bij komen kijken.

U kunt deze lezingen vrijblijvend bijwonen. Geheel kosteloos. Wij zorgen er bij elke lezing voor dat er maximaal 10 personen aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij u alle aandacht geven en al uw vragen beantwoorden.

Lezing op locatie

Onze lezingen zijn altijd op een maandag tussen 13:30 en 14:30 geven wij een senioren-lezing in en om Amsterdam.

Lezingen online

Onze lezingen kunt u online volgen via Facebook.

Lezing bij u thuis

Op woensdag doen we dat bij iemand thuis. Bijvoorbeeld als u slecht ter been bent en toch een persoonlijk verhaal wilt horen. Wellicht heeft u vrienden, kennissen of de buren die aan willen schuiven. Dat is wat ons betreft prima. Ook zo informeren wij u graag gratis en vrijblijvend. Als u dit organiseert, ontvangt u van ons een leuk welkomstgeschenk. U zorgt voor de koffie en wij voor het gebak.

Inschrijven lezing

Kijk voor de data onderaan op deze pagina. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op onderstaande buttons. Schrijft u zich liever telefonisch in? Bel dan gerust met onze adviseurs via telefoonnummer 020-4632990.

Lezing op maandag

Lezing het belang van een actueel testament en levenstestament.