fbpx
Het is nooit te vroeg om over later na te denken

Het is nooit te vroeg om over later na te denken

Testament-hulp

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft geen testament. En meer dan 75% van ons weet niet wat een levenstestament is. Toch kan het laten opstellen van deze documenten u en uw nabestaanden veel zorgen besparen. Wellicht kunt u wat testament-hulp gebruiken.

Hulp bij een actueel testament

Met een actueel testament bepaalt u zelf wat er met uw nalatenschap gebeurt. Bovendien zorgt u ervoor dat uw nabestaande(n) niet teveel erfbelasting betalen. Toch stellen we het bezoek aan een notaris allemaal uit. Misschien vindt u drempel te hoog of denkt u ‘dat komt later wel een keer’. Waar moet u beginnen? Graag bieden wij de helpende hand.

Hulp bij een actueel levenstestament

Wanneer u niet meer zelf kunt beslissen door de ziekte van Alzheimer, Coma of door een ongeluk, komen uw naasten voor grote problemen te staan. Zorg dat u iemand heeft aangewezen die namens u beslissing mag nemen. Regel dit in een actueel levenstestament.

Testament-hulp alleen voor de rijken?

Ik hoor u denken: “een testament is toch alleen voor de rijken; er valt bij mij toch niets te verdelen”. Of bent u iemand die hier geen geld voor over heeft en zegt ‘wie na mij komt, die redt het wel’.

Het is begrijpelijk als u zo denkt. Een testament is namelijk een hele stap voor velen. Toch willen wij u van Pro Finance een voorstel doen.

Testament-hulp Lezing

Mogen wij u thuis of op ons kantoor een keer 30 minuten een verhaal vertellen. Een lezing voor u alleen. Daarna mag u nog steeds van mening zijn dat het niets voor u is, maar u weet dan in ieder geval wel waar u het over hebt.

Zo’n gesprek bieden wij u graag gratis en vrijblijvend aan. Het enige wat we achterlaten is ons visitekaartje. Voor als u later denkt, dat is toch wél iets voor mij.

Bel voor een afspraak of stuur ons een mail. Het is tenslotte nooit vroeg genoeg om over later na te denken.

Testament-hulp in één minuut

Levenstestament-hulp in één minuut

Erick Bodeutsch
Erick Bodeutsch
2021-05-21
Proffesioneel advies en begeleiding. Met alle wensen wordt rekening meegehouden. Respectvolle behandeling van begin tot eind. Goede nazorg na tot standkoming van het (levens-)testament.
MD
MD
2021-05-12
Zeer goed geholpen bij een complexe hypotheekaanvraag Vorige jaar heeft Arnout ons goed geholpen bij een complexe hypotheekaanvraag. De communicatie was altijd helder en ze hebben het maximale voor ons weten te realiseren! Ons zelfbouwproject is bijna af en dat was niet gelukt zonder de inspanning van Arnout, die precies wist hoe het proces zou lopen en wat daarvoor nodig was. Bij een volgende hypotheek weet ik hem weer te vinden!!!
Marianne Balk
Marianne Balk
2021-01-29
Voor een testament en levenstestament contact gehad met dhr. Punt van Pro Finance. Zeer correct geholpen, duidelijke uitleg en perfect begeleid. Zeer aan te bevelen.

In Nederland kunt u, naast een testament, ook een levenstestament opstellen. Dit levenstestament voorkomt onnodig leed. Er wordt vastgelegd wie uw belangen behartigt in het geval dat u dit zelf niet meer kunt (tijdens het leven). Er zijn maar weinig mensen die afweten van het......

De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Maar liefst 70% van alle mensen met dementie heeft alzheimer. Iemand met Alzheimer krijgt problemen met het geheugen. Naarmate de ziekte erger wordt, krijgt iemand steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden.  Heeft u er......

Wellicht heeft u er wel eens over nagedacht, een eigen testament opstellen. Maar tot nu toe is het er nooit van gekomen. Toch is het een goed idee om een testament te laten maken. Door het opstellen van een testament weten u en uw naasten......