fbpx
Senior Hypotheek

Senior Hypotheek

senior hypotheek van Pro Finance

Een aanvullend inkomen doet wonderen

Ook als u al op leeftijd bent, heeft u wellicht een hypotheek. Aangezien de meeste hypotheken een looptijd van 30 jaar hebben, is de kans groot dat uw hypotheek voor een groot deel is afgelost. Deze lopende hypotheek als wel de aflossing bieden u wellicht meer mogelijkheden dan u verwacht. Zo kunt u met behulp van ons hypotheekadvies bekijken of u in aanmerking komt voor gunstigere hypotheekvoorwaarden. U kunt daarnaast de overwaarde gebruiken om uw leven verder te gemakkelijken. En dat zonder extra maandelijke kosten!

Wat is een senioren hypotheek?

Een senior hypotheek (ook wel pensioenshypotheek) maakt het mogelijk om op latere leeftijd een bedrag uit uw hypotheek op te nemen. Door deze eenmalige geldopname beschikt u over de mogelijkheid om bepaalde delen van uw huis goed onder handen te (laten) nemen of uw huis te verduurzamen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om wat anders met uw geld te doen, zoals het boeken van die verre reis die u nog altijd eens wilde maken. Doordat de rente aan uw bestaande hypotheekschuld wordt toegevoegd, krijgt u niet te maken met extra maandelijkse kosten.

Seniorenhypotheek afsluiten

Als u geld wil opnemen uit uw hypotheek, dan kunt u hiervoor terecht bij één van onze financieel adviseurs. Wij luisteren goed naar uw wensen en voeren een berekening voor u uit. Hierbij gebruiken wij de hoogte van uw hypotheek en de huidige WOZ-waarde van uw woning. Als er sprake is van minimaal 50% overwaarde, dan hoort u van ons welk bedrag aan overwaarde u maximaal kunt opnemen.

Overwaarde opnemen als senior

Pro Finance heeft een handige test ontworpen, waarmee u direct een goed inzicht in uw mogelijkheden krijgt. De test is via onderstaande button te vinden en kost u slechts vier minuten van uw tijd. Bent u benieuwd wat dit voor uw situatie precies betekent en of het mogelijk is om binnenkort uw overwaarde op te nemen?

Senioren Hypotheek afsluiten; hoe doe je dat?

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl

Brochure downloaden

SENIOR HYPOTHEEK
Let op! geld lenen kost geld