fbpx
Senior Beleggen

Senior Beleggen

senior beleggen van Pro Finance

Haal het maximale uit uw spaargeld

Op dit moment wordt uw geld op een spaarrekening steeds minder waard. Dit komt door de lage rente (soms zelf negatief) en de hoge inflatie. Om uw vermogen toch te laten groeien, zult u de iets anders moeten verzinnen. Wellicht is Senior Beleggen of Pensioen beleggen een interessante optie voor u? Waarom?

Hoe kan uw vermogen groeien?

Als u altijd gespaard hebt, dan is beleggen misschien best een grote stap. Wij laten daarom uw vermogen professioneel beheren in een een ultra defensieve portefeuille.

Wat is een Ultra defensieve portefeuille

De vermogensbeheerder koopt voor u alleen obligaties aan van stabiele ondernemingen zoals Apple, McDonalds, Allianz Verzekeringen, Nike, Lufthansa, Achmea, et cetera. Dit zijn multinationals die dagelijks voor u worden gemonitord of ze een stabiel rendement opleveren. Op deze wijze tracht de vermogensbeheerder grote schommelingen in uw portefeuille te voorkomen.

Goede spreiding in de portefeuille essentieel

Om een goede spreiding in de portefeuille te bewerkstelligen, is een minimale inleg van € 100.000,- vereist. Alleen zo kunnen we het beste rendement voor u behalen.

Hoe kon uw vermogen vroeger groeien?

Tot enkele jaren geleden was het een veilige keuze om uw geld op een spaarrekening te zetten als u zonder al te veel risico uw vermogen wilde laten groeien. Een acceptabele rente was gebruikelijk. Deze situatie is helaas totaal veranderd. Uw spaargeld slinkt nu elk jaar door ultra lage rente en hoge belastingdruk. Geld waar u hard voor heeft gewerkt en gespaard. Of dat bijvoorbeeld is vrijgekomen door de verkoop of overwaarde van uw woning.

Wat is het risico van senior beleggen?

Risico en rendement gaan vaak hand in hand. De eventuele kans op hoge rendementen staat dan ook gelijk aan een hoog risico. Een bescheidener rendementsverwachting betekent minder risico. Voor Senior Beleggen kiezen wij bewust voor een beleggingsvorm met een beperkt risico. Wij stellen geen torenhoge rendementen in het vooruitzicht. Ons doel is voor u een redelijk en stabiel rendement te realiseren met minder risico.

Professioneel beheer

Het beheren van uw geld doen wij in samenwerking met professionele partijen. Uw geld wordt ondergebracht bij BinckBank of InsingerGillissen. Beleggingsexpertise staat tot uw beschikking via Comtessa Vermogensbeheer. Zo heeft u de garantie dat uw geld zorgvuldig wordt beheerd.

Animatie

In 60 seconden Senior Beleggen

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl

Brochure downloaden

Senior Beleggen
risicometer senior beleggen
Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.

Pensioen beleggen is een belegging afstemt op de moderne Senior waarbij u uitsluitend in obligaties ...

Nu de spaarrentes nul of zelf negatief zijn, krijgen particulieren steeds meer behoefte aan rendemen...