Senior Financieel advies

Senior Financieel advies

Vanaf 67 jaar

Alle financiën helder op een rij

Als het werkzame leven achter u ligt en er zeeën van tijd aankomen, is het verstandig om uw financiële zaken eens op een rij te zetten. U zoekt naar gericht financieel advies voor senioren.

De werkelijkheid

Na hun pensionering willen veel senioren tijd doorbrengen met hun dierbaren, de wereld rondreizen en nieuwe hobby’s ontdekken. Niet alle gepensioneerden zijn echter voorbereid op hun pensioen. Oudere volwassenen die met een beperkt inkomen een hoge kwaliteit van leven willen behouden, moeten de volgende strategieën overwegen.

U vraagt zich weleens af

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich de volgende vragen stelt:

Speciaal voor senioren vanaf 67 jaar hebben wij een adviestraject waarin wij u over deze keuzes informeren. Dat doen we op onze ‘ouderwetse’ manier in gesprekken onder vier ogen.

Hoe werkt financieel advies voor de senior?

Dit traject bestaat uit drie fases:

  1. Voorlichting; zonder verplichtingen nemen wij graag een uur de tijd om u voor te lichten. Dat kan bij u thuis aan de keukentafel of in onze spreekkamer (corona-proef)
  2. Advisering en zaken regelen
  3. Nazorg; we maken ieder jaar met u een afspraak om de gemaakte keuze te evalueren

Voor meer adviezen voor senioren zijn wij een samenwerking aangegaan met Woonz. Via deze site kunt u gebruik maken van nog meer hulp op de oude dag.

In een testament kun u vast laten leggen wat er met uw erfenis gebeurt en hoe deze verdeeld moet worden onder uw erfgenamen. Bent u op leeftijd en heeft u nog geen testament? Dan is het verstandig om een testament te laten opstellen. Bij ProFinance......

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen erg gestegen. Huizen met meer dan een ton overwaarde zijn op dit moment geen uitzondering. Vervelend als u op zoek bent naar uw eerste woning, maar als u al een koopwoning bezit, brengt het ook een aantal voordelen met......

Eindelijk een adviseur die ons 'overall' kon adviseren. Chapeau!
- Ria en Harmen
Echt toegespitst advies voor onze levensfase; heel specifiek en prettig in de omgang.
- Kees en Cis

Brochure downloaden

Brochure senior advies 67+
Pro finance is erkend financieel adviseur