fbpx
Reviews

Reviews

Klanten over Pro Finance

Zeer prettig en professioneel contact! -T

02-02-2021

Hij is vriendelijk. Enkele keren was de communicatie niet goed of onvolledig. - Anoniem UK

04-01-2022

Vlotte, vakkundige en volledig digitale begeleiding - R.

19-12-2021

De adviseur heeft ons uitstekend geadviseerd - HV

24-10-2021

Toegankelijk, correct, vriendelijk en professioneel. -T.

02-01-2022

Sympathiek en betrokken - MZ

21-10-2021

Onmisbaar, in één woord top! - WK

09-09-2021

Kundig en snel advies, al mijn vragen werden beantwoord - Anoniem

17-08-2021

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl
Hypotheek voor Zelfstandige
10 / 10 sterren - Ondanks het feit dat ik als zelfstandige werk en ik een mager jaar had, is de adviseur er toch in geslaagd een bank te vinden die voornemens is ons een hypotheek te verschaffen.
Uitstekend Hypotheekadvies
10 / 10 sterren - De adviseur geeft op rustige en heldere wijze toelichting op ingewikkelde materie en handelt snel.
Hypotheekadvies met klantbelang voorop
10 / 10 sterren - Uitstekend gesprek gehad over oversluiten hypotheek waarbij de juiste vragen gesteld werden. Het uiteindelijke advies was om niet over te stappen waaruit duidelijk blijkt dat de adviseur het klantbelang voorop stelt en niet het eigen belang. Pro Finance krijgt hierdoor tenslotte geen provisie/inkomsten.
De adviseur staat voor je klaar
9,4 / 10 sterren - De adviseur staat voor je klaar, reageert snel en begeleidt het volledige proces op erg prettige wijze Hypotheekadvies
Goed geïnformeerd hypotheekadvies
9,4 / 10 sterren - Mijn partner en ik zijn zeer goed geïnformeerd, alle mogelijkheden en risico’s zijn goed doorgesproken en we hebben daardoor uiteindelijk een zeer voordelige hypotheekofferte gekregen; de contacten verliepen bijzonder prettig en vertrouwd Hypotheekadvies
Alle lof voor de adviseur.
10 / 10 sterren - Zeer degelijk intake gesprek. Daarna het traject van informatie verzamelen werd zeer grondig gedaan, met als resultaat dat er snel een goede offerte lag die ook nog eens zeer vlug afgehandeld kon worden. Alle lof voor de adviseur. De adviseur gaf een duidelijke uitleg De adviseur leefde zich in mijn persoonlijke situatie in De adviseur kwam de afspraken die we eerder maakten na De adviseur zorgde ervoor dat er een persoonlijke klik was De adviseur kwam deskundig over
Arnout Punt is deskundig en heeft veel ervaring.
10 / 10 sterren - Arnout Punt is deskundig en heeft veel ervaring. Hij heeft met zijn doorzettingsvermogen en kennis van de markt het optimale resultaat voor ons behaald.
Kundig, zakelijk, accuraat, duidelijk
10 / 10 sterren - Arnout van ProFinance is kundig, zakelijk, accuraat, duidelijk, nooit wijdlopig en ook nog leuk gezelschap. In mijn geval was vooral belangrijk dat hij meedacht over mijn situatie als zzp'er met een fluctuerende inkomstensamenstelling en dat deed hij goed en met duidelijke kennis van zaken. Ik ben blij met mijn hypotheek, de voorwaarden en de manier waarop het traject is verlopen. Als ik in mijn leven nog zes volgende huizen koop, bel ik zes keer opnieuw bij hem aan.
Helder Hyptheekadvies
10 / 10 sterren - Beschikt over uitstekend netwerk bij hypotheekverstrekkers; weet een ingewikkelde materie helder uit te leggen; up to date kennis van zaken; heeft begrip voor twijfels en neemt de tijd voor advisering.
To the Point Hyptheekadvies
10 / 10 sterren - De adviseur van Pro Finance geeft op een prettige en vriendelijke manier advies. De adviezen zijn zakelijk, to the point en professioneel. Op deze manier wordt het zelfs prettig om lastige financiele zaken te regelen.
Perfect begeleid en voorgelicht
10 / 10 sterren - Ik wist helemaal niets van hypotheken, maar voelde me perfect begeleid en voorgelicht door de adviseur.
Hij straal vertrouwen uit en maakt het ook waar
10 / 10 sterren - De adviseur neemt alle tijd om je volledig van informatie te voorzien. Hij straalt vertrouwen uit en maakt dat ook waar. Het hele traject van oriëntatie tot aan aan- en verkoop van de woning is uitstekend bevallen en we hebben ons geen moment ongerust gemaakt over de financiële kant van het verhaal.
Bedankt voor het advies!
9,4 / 10 sterren - Ik had zo nog mijn twijfels over mijn hypotheekadvies en kon gelukkig heel snel terecht bij de adviseur voor een afspraak (een onafhankelijke derde die mijn advies nog eens onder de loep neemt). De adviseur heeft alles rustig met me bekeken en onduidelijkheden werden meteen aangepakt. Gesprek en advies als prettig ervaren en bij twijfels (of advies) zal ik zeker weer een beroep op hem doen. Bedankt!
Hij straal vertrouwen uit en maakt het ook waar
10 / 10 sterren - De adviseur neemt alle tijd om je volledig van informatie te voorzien. Hij straalt vertrouwen uit en maakt dat ook waar. Het hele traject van oriëntatie tot aan aan- en verkoop van de woning is uitstekend bevallen en we hebben ons geen moment ongerust gemaakt over de financiële kant van het verhaal.