Wat wij doen

Wat wij doen

 

 

Wat wij doen bij Pro Finance

Het meest bekend zijn wij als een onafhankelijke hypotheekadviseur gevestigd in Amsterdam. Maar we zijn meer. Wij zijn erkend adviseur en geven inmiddels al ruim 23 jaar onafhankelijk financieel advies aan zowel particulieren als ondernemers. Daarnaast specialiseren wij ons in de financiële mogelijkheden voor senioren. Hoe oud of jong u ook bent, bij Pro Finance helpen wij u graag met uw financiële vraagstukken. Zo zit u nu én later goed. 

 Onafhankelijk hypotheekadvies

Bent u op zoek naar een eerste of een volgende woning? U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij gaan graag met u in gesprek om zo een hypotheekadvies uit te kunnen brengen dat aansluit op uw wensen én past binnen uw mogelijkheden. Ook als u al op leeftijd bent, zijn er veel mogelijkheden. U kunt met onze Senior Hypotheek bijvoorbeeld uw hypotheek laten oversluiten of uw overwaarde opnemen.

 Ervaren erfrechtspecialist

Wij zijn al geruime tijd ervaren erfrechtspecialist. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor adviezen betreft uw testament en/of levenstestament. Wij weten precies welke zaken belangrijk zijn om te benoemen en kunnen uw wensen goed voor u verwoorden. Zeker als u inmiddels op leeftijd bent is het erg belangrijk om hier binnenkort bij stil te staan. Samen met onze adviseur kunt u aan uw eigen keukentafel een senior testament opstellen.

 Onafhankelijk financieel advies

Wij hebben al veel particulieren en bedrijven mogen helpen met ons onafhankelijke financieel advies. Met behulp van een door ons opgesteld financieel plan, krijgt u direct grip op uw financiën. Door te kiezen voor ons als erkend advieseur, weet u zeker dat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. U kunt daarnaast ook hulp krijgen bij het in kaart brengen van uw toekomstige situatie, met bijvoorbeeld ons pensioenadvies.Kortom, Pro Finance helpt u -ongeacht uw leeftijd- graag met al uw financiële vraagstukken.

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl
Independer
Score Pro Finance op Independer