Zeker zijn van een prettige oude dag

Zeker zijn van een prettige oude dag

pensioenadvies van Pro Finance

Hoe bouw ik een goed pensioen op?

Hoe staat u  er financieel voor wanneer u straks niet meer werkt? U kunt hiervoor vertrouwen op uw gevoel. Maar u kunt ook een gedegen pensioenplan laten opstellen door de adviseurs van Pro Finance. Het is eigenlijk een kwestie van vroegtijdig een plan maken en u hier aan houden.

Pensioenadvisering

We onderscheiden pensioenadvisering in twee fases:

    1. Opbouwfase
    2. Uitkeringsfase

Op beide momenten kunnen wij u prima van dienst zijn.

1. Een goed Pensioen opbouwen

De pensioenopbouw advisering van Pro Finance kent drie fases. Eerst is er de inventarisatie fase, waarin we uw huidige pensioenvoorzieningen inventariseren en uw profiel bepalen. Wat zijn uw wensen?

Netto besteedbaar inkomen

Vervolgens maken we een pensioenanalyse op basis van uw netto besteedbaar inkomen en vatten dit samen in een pensioenadvies.

Uw pakket

Daarna volgt de bemiddelingsfase. Hierin vergelijken we verschillende pensioenproducten. Hebben we het passende pakket gevonden, dan bemiddelen we voor u.

2. Pensioenuitkering wat moet ik doen?

Na gedane arbeid is het goed rusten. Maar hoe gaat u om met de uitkeringen die beschikbaar komen op een gegeven moment. Ook deze pensioenadvisering van Pro Finance kent drie fases. Eerst is er de inventarisatie fase, waarin we uw huidige pensioen of lijfrente- uitkeringen inventariseren en uw toekomstige inkomensbehoefte inventariseren. Wat zijn uw wensen? Hoeveel geld heeft u nu en later nodig?

Netto besteedbaar inkomen

Vervolgens maken we een pensioenanalyse op basis van uw netto besteedbaar inkomen en vatten dit samen in een pensioenadvies.

Uw pakket

Daarna volgt de bemiddelingsfase. Hierin vergelijken we verschillende pensioenproducten. Hebben we het passende pakket gevonden, dan bemiddelen we voor u. We maken volledig onafhankelijk een analyse van verschillende aanbieders en komen met de beste aanbieding.

Vaste tarieven

Zoals bij al onze diensten werken wij bij pensioenadviezen met vaste tarieven. U weet vooraf altijd waar u aan toe bent. Kijk naar onze prijzen.

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl
Independer
Score Pro Finance op Independer