Meteen naar de inhoud

Overwaarde huis opnemen – een hypotheek of verkopen?

Financiële rust

Nú en later

Expertise

Testament advies

Als senior is het nooit te vroeg om over later na te denken. Wij leggen u uit tijdens ons eerste gratis gesprek wat het belang van een testament en levenstestamant is en begeleiden u vervolgens. We noemen dit Senioren Testament.

Beleggings advies

Senioren hebben op een geen belang bij op en neergaande beurzen. Wel willen ze rendement halen op hun spaargeld. Onze experts zorgen voor vermogensgroei zonder al teveel risico's. We noemen dit Senioren Beleggen.

Hypotheek advies

Senioren worden anders beoordeeld door banken dan jongeren. Onze specialisten weten uw maandlasten te verlagen en verzilveren de overwaarde op uw woning voor u. We noemen dit Senioren Hypotheek.

"Eindelijk iemand die ons over alles kon adviseren; chapeau!

Over ons

Ons verhaal

Doen waar je goed in bent. Niet meer en niet minder. Dat is ons motto. Met 27 jaar ervaring in de financiële dienstverlening richten wij ons op één groep klanten; Senioren. Een ouderswetse persoonlijke benadering met gesprekken onder vier ogen bij uw thuis aan de keukentafel of in onze spreekkamer.  We bespreken onderwerpen die er toe doen en geven advies waar u wat aan heeft. Altijd kunt u vrijblijvend en kosteloos onze voorlichtingsmiddag bijwonen. Zo kunt u zelf – achteraf- besluiten of onze dienstverlening iets voor u is.

GUN UZELF HET BESTE

Laat ons voor uw financiële rust zorgen

Certificeringen

Gratis
Themaboek

KANTOOR

Middenweg 344
1097 TZ  AMSTERDAM
Tel: 020 – 4632990

intake@senior-advies.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
Zaterdag – zondag dicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws

Handig formulier

Om onze gesprekken zo efficient mogelijk te laten verlopen, hebben wij een formulier ontwikkeld welke u zelf kunt invullen. Zo hebben we al uw gegevens paraat en kunnen we echt met elkaar in gesprek, zonder laptop op tafel.