Meteen naar de inhoud

Opeethypotheek reactie Pro Finance – Radar

Meer weten over pro finance

Wat is Pro Finance voor adviseur

Pro Finance noemt zich dé onafhankelijk financieel adviseur in Amstelveen. Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is inmiddels echt een begrip binnen Amstelveen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een kwalitatief goed en kundig advies. We communiceren graag laagdrempelig met u, zodat u elk gesprek als begrijpelijk en prettig zult ervaren. Ons team bestaat ook al jaren uit dezelfde zes medewerkers. Hierdoor kennen wij elkaars klanten goed en weten wij altijd precies voor wie u belt.

Waarvoor kunt u bij dè onafhankelijk financieel adviseur in Amstelveen terecht?

Kort samengevat kunt u bij ons terecht voor al uw financiële vraagstukken, hoe klein of uitgebreid ze ook zijn. Zo helpen wij u graag met het oversluiten van uw hypotheek op basis van no-cure-no-pay, maar ook met persoonlijk pensioenadvies of juist het opstellen van een testament. Er is bij ons nooit sprake van verborgen kosten. Na een vrijblijvend adviesgesprek stellen wij een duidelijke offerte voor u op. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast werken wij voor veel diensten ook met standaard pakketprijzen. Deze zijn te vinden op onze website onder het menu-item ‘Tarieven’.Financieel advies voor iedere leeftijd

Iedereen is bij ons welkom, van jong tot oud. Voor elke levensfase bieden wij diensten en producten op maat aan. Zo hebben wij zelfs speciale pakketten samengesteld voor senioren van 67 jaar en ouder, waaronder het Senior Hypotheekadvies en Senior Beleggen. Hiermee maakt u zelfs op latere leeftijd nog de beste financiële keuzes en geniet u optimaal van uw oude dag.


 

Waarom zou u voor Pro Finance kiezen?

Kies voor ons als u op zoek bent naar een compact adviesbureau waar u al uw financiële zaken kunt toevertrouwen. Bij ons wordt u gekoppeld aan één vaste contactpersoon, die u behoudt zolang u klant bij ons bent. Wij hechten veel waarde aan deze persoonlijke benadering. Daarnaast onderscheiden we ons door onze jarenlange ervaring. Eigenaar en adviseur Arnout J. Punt is al actief in de financiële wereld sinds 1992, en ons kantoor bestaat sinds 1998. Deze combinatie van expertise, kwaliteit, en een persoonlijke aanpak maakt ons uniek.

Arnout J. Punt