fbpx
Wie wij zijn

Wie wij zijn

I am test text for Image with text shortcode.

De geschiedenis van het onafhankelijk financieel adviesbureau

In 1992 startte ik in de financiële wereld om zes jaar te werken voor RVS verzekeringen. 1998 was het jaar waarin ik besloot mijn eigen advieskantoor te starten. Nu zijn we inmiddels 23 jaar verder en is Pro Finance uitgegroeid tot een toonaangevend onafhankelijk financieel adviesbureau in Amsterdam en omstreken.

Samenwerking

Samen met kantoorgenoten, Robin Nieuwenhoff, Hans Gulpers en Michiel Tjepkema, geven we dagelijkse adviezen aan particulieren en ondernemers. Door onze ruime ervaring en verschillende disciplines zijn we in staat klanten volledig te adviseren. Dat geldt voor hypotheekadvies, financieel-advies, pensioenadvies en erfrechtadvies.

Ondersteuning

Voor ondersteuning maken we al jaren gebruik van ons vaste team van dames. Dat heeft als voordeel dat iedereen elkaar en elkaars klanten kent binnen ons kantoor. U hoeft bij ons niet uit te leggen wie u bent en waarvoor u belt. Want dat weten we.

Erkenning en keurmerk

Als je iets doet, moet je het goed doen is ons motto. Daarom zorgen wij ervoor dat we aan de hoogste haalbare kwaliteitseisen voldoen. Dat is dus zelfs meer dan dat de wet voorschrijft. Voor al onze adviezen zijn we erkend adviseur of aangesloten bij een keurmerk. Dat waarborgt hoge kwaliteit van advies voor cliënten. En dat is beslist vertrouwd.

Lage drempel voor financieel advies

Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is een bekende uitspraak. Bij ons geen ingewikkelde termen of hoogdravend advies. U bent altijd welkom om eens van gedachten te wisselen hoe we u kunnen helpen. Na zo’n intakegesprek maken we keurig een offerte voor de werkzaamheden die wij gaan verrichten. Altijd tegen een vaste prijs, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Spreekt dit u aan? Laten we dan kennis maken?

Handtekening Arnout J. Punt

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseur Amsterdam
Pro finance is erkend financieel adviseur
Federatie Erfecht Specialisten