fbpx
Lezing: Het belang van een actueel testament en levenstestament

Lezing: Het belang van een actueel testament en levenstestament

Vanaf 67 jaar

Gratis lezingen testament en levenstestament

Het opstellen van een testament inclusief het doorhakken van belangrijke knopen kan erg lastig zijn. Veel Nederlanders schuiven dit dan ook alsmaar voor zich uit. Toch is het belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden, voor het te laat is. Daarom geven wij gratis lezingen in Amsterdam. Hierin bespreken wij op een heldere manier alle zaken waar u bij het opstellen van een testament en levenstestament mee te maken krijgt. Nu ook online!

Lezingen op locatie

Wilt u eerst meer informatie over het belang van een testament en levenstestament? Op de laatste maandag van de maand tussen 13:30 en 15:00 uur geven wij regelmatig een senior lezing in Amsterdam.

Lezingen online

Op de laatste dinsdag van de maand tussen 13.30 – 14.30 uur doen we dat online. U kunt deze vrijblijvend bijwonen, de lezing is geheel kosteloos. Wij zorgen er bij elke lezing voor dat er maximaal 10 personen aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij u alle aandacht geven en al uw vragen beantwoorden.

Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op onderstaande button. Schrijft u zich liever telefonisch in? Bel dan gerust met onze adviseurs via telefoonnummer 020-4632990.

Inschrijving gratis lezing

Arnout geeft een lezing

Arnout J. Punt Adviseur