fbpx
Jouw gegevens hebben we ontvangen

Jouw gegevens hebben we ontvangen

senior beleggen van Pro Finance

Kijk ondertussen rustig naar meer onderdelen van onze website of maak een afspraak voor een telefoongesprek

Uw spaargeld slinkt. Tijd om de koers te verleggen

Uw geld wordt op een spaarrekening minder waard en laten staan zorgt niet voor de gewenste groei. U zult dus voor een andere route moeten kiezen om uw vermogen te laten groeien. Wellicht is Senior Beleggen een interessant optie voor u? Waarom?

Hoe kan uw vermogen groeien?

Als u altijd gespaard hebt, dan is beleggen misschien best een grote stap. Wij stellen daarom speciaal voor senioren een zeer behoedzame combinatie samen; zoals dat heet een ultra defensieve portefeuille.

Dit zijn alleen obligaties van stabiele ondernemingen zoals Apple, McDonalds, Allianz Verzekeringen, Nike, Lufthansa, Achmea, et cetera.

Multinationals die wij dagelijks monitoren of ze een stabiel rendement opleveren. Omdat wij – net als u – in uw portefeuille liever geen grote schommelingen zien.

Vroeger

Tot enkele jaren geleden was het een veilige keuze om uw geld op een spaarrekening te zetten als u zonder al te veel risico uw vermogen wilde laten groeien. Een acceptabele rente was gebruikelijk.

Deze situatie is helaas totaal veranderd. Uw spaargeld slinkt nu elk jaar door ultra lage rente en hoge belastingdruk. Geld waar u hard voor heeft gewerkt en gespaard. Of dat bijvoorbeeld is vrijgekomen door de verkoop of overwaarde van uw woning.

Wat is het risico van senior beleggen?

Risico en rendement gaan vaak hand in hand. De eventuele kans op hoge rendementen staat dan ook gelijk aan een hoog risico. Een bescheidener rendementsverwachting betekent minder risico.

Voor Senior Beleggen kiezen wij bewust voor een beleggingsvorm met een beperkt risico. Wij stellen geen torenhoge rendementen in het vooruitzicht. Ons doel is voor u een redelijk en stabiel rendement te realiseren met minder risico.

Professioneel beheer

Het beheren van uw geld doen wij in samenwerking met professionele partijen. Uw geld wordt ondergebracht bij BinckBank of InsingerGillissen. Beleggingsexpertise staat tot uw beschikking via Comtessa Vermogensbeheer. Zo heeft u de garantie dat uw geld zorgvuldig wordt beheerd.

In de spaartijd gingen we met de fiets op vakantie. Sinds we Senior Beleggen gaan we met de camper. En de fietsen? Die gaan gewoon mee. - Wim en Els
Toen ik me realiseerde dat mijn spaargeld alleen maar minder waard werd, besloot ik meer risico te nemen om rendement te halen. En achteraf? Geen seconde spijt. - Klaas

Senior beleggen: hoe doe je dat?

Download brochure

Brochure senior beleggen
Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.
risicometer senior beleggen