fbpx
Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Hypotheekadviseur Amsterdam

Het krijgen van hypotheekadvies is altijd maatwerk. Dit komt omdat de ideale hypotheek er voor iedereen anders uitziet. Het is daarom erg belangrijk om bij het regelen van een hypotheek rekening te houden met uw persoonlijke situatie, bestedingspatronen, toekomstverwachtingen én uw voorkeur voor bepaalde financieringsvormen. Een goede hypotheekadviseur in Amsterdam doet dat en bekijkt uw situatie van verschillende kanten, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Pro Finance is een 100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam. Om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen, selecteren wij elk jaar de hypotheekverstrekkers waarmee wij samenwerken opnieuw. Deze keuze berust niet enkel op scherpe rentes en goede voorwaarden, maar ook op de mate waarin de geldverstrekkers hun afspraken nakomen.

Actueel hypotheekadvies

We blijven goed op de hoogte van actuele marktontwikkelingen en zorgen ervoor dat wij goede contacten onderhouden met financiële instellingen. Zo bent u verzekerd van een lage rente en krijgt u de best mogelijke condities bij de financiering van uw huis.

In 5 simpele stappen naar een perfect hypotheekadvies

Bij het regelen van uw hypotheek, werken wij volgens 5 stappen.

Dankzij dit stappenplan kunnen wij een hypotheek vinden die perfect bij uw situatie past.

  1. Allereerst bieden wij een kosteloos intakegesprek aan. We doen dit per telefoon, hierin met name aandacht voor uw maximale hypotheek en uw maandlasten.
  2. Vervolgens bekijken wij uw situatie van alle kanten en inventariseren uw wensen in een persoonlijk hypotheekgesprek op ons kantoor.
  3. Is alles duidelijk en bent u het overal mee eens, dan gaan wij op zoek naar de beste oplossing die bij uw wensen past.
  4. Hierna vergelijken wij verschillende aanbieders en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.
  5. Ook nadat u bij de notaris bent geweest, kunt u een beroep op ons doen voor belastingzaken, levensverzekeringen en financieel advies.

Hypotheek oversluiten

Ook als u via ons uw hypotheek laat oversluiten, hanteren wij ons stappenplan. Ook hier geldt, no-cure-no-pay.

Maak gebruik van ons netwerk

Nadat u de hypotheek heeft afgesloten, kunnen wij u ook van dienst zijn met bijvoorbeeld belastingzaken. Uiteraard mag u ook zonder extra kosten gebruikmaken van ons professionele netwerk.

Wij hebben goede contacten met diverse notarissen, makelaars, taxateurs en bouwkundigen.

Hypotheekadvies en zoeken naar evenwicht

Bij het geven van hypotheekadvies zoeken wij naar een evenwicht tussen uw hypotheek en uw financiën.

Zo kijken wij naar de fiscale planning, huidige en toekomstige maandelijkse lasten, toekomstverwachtingen, vermogensopbouw, ideale looptijd en het aantal jaren waarin u de rente wilt vastzetten.

Senioren advies

Naast het geven van onafhankelijk hypotheekadvies, zijn wij ook gespecialiseerd in senior hypotheekadvies. Wat uw situatie ook is, wij geven een advies dat bij u past.

Kosten voor hypotheekadvies

Voor al onze adviezen werken wij op basis van No Cure No Pay. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor al onze adviezen hanteren wij een vaste prijs, ongeacht de hoogte van uw hypotheek. Bekijk hiervoor onze tarievenpagina.

Werkwijze hypotheekadvies in 60 seconden

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl