Lezing: Het belang van een actueel (levens) testament

Lezing: Het belang van een actueel (levens) testament

Vanaf 67 jaar

Laat u vrijblijvend en gratis informeren!

Als het werkzame leven achter u ligt en er zeeën van tijd aankomen, is het verstandig om uw financiële zaken eens op een rij te zetten. Wij geven op dit moment een gratis lezing voor Senioren; iedere maandag van 13.30 – 14.30 uur in Amsterdam; Het belang van een actueel (levens)testament.

Uitgangspunten (levens) testament

‘Voorkom ruzie bij de kist’ en bespaar erfbelasting; dat is de essentie van een actueel testament. Want met een goed testament voorkomt u ergernissen bij erfenissen. Trouwens hoe gaat het verder als u zelf geen beslissing meer kunt nemen door wilsonbekwaamheid door ziekte of een ongeval? Heeft u daar ooit bij stilgestaan?

Gratis voorlichting (levens) testament middels lezing op locatie

Vaak worden keuzes die betrekking hebben op overlijden naar achteren geschoven. Maar op een gegeven moment kan dat niet meer. Dan is het te laat. Wilt u zich laten voorlichten over uw (levens)testament? Pro Finance geeft geheel gratis een passende voorlichting over het onderwerp (levens)testament en de zaken die hier allemaal bij komen kijken. Dit doen we op een heldere en eenvoudige manier zodat iedereen het begrijpt.

(Levens) testament voorbereiden

In een (levens)testament legt u uw persoonlijke wensen vast. De keuzes die u maakt voor uw (levens)testament, zijn enorm belangrijke keuzes. Reden genoeg om u goed te laten voorlichten. Pro Finance doet dit in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Hoe schrijf ik me in voor een lezing ?

U kunt op onderstaande button klikken om u in te schrijven. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven bel dan gerust 020-4632990.

Meer informatie over testamenten? Klik dan hier!

In principe geven wij de lezing iedere maandag van 13.30 – 14.30 uur.

Locatie:Lezing testamenten

Startdock Keizersgracht 

Zaal Christopher Columbus
Keizersgracht 482
1017 EG Amsterdam

 

Een levenstestament is niet hetzelfde als een testament. In een levenstestament zitten over het algemeen twee volmachten: één waarmee u vastlegt wie uw financiële zaken mag beheren en één waarmee u vastlegt wie uw medische en persoonlijke zaken mag beheren. De door u uitgekozen persoon......

In een testament kun u vast laten leggen wat er met uw erfenis gebeurt en hoe deze verdeeld moet worden onder uw erfgenamen. Bent u op leeftijd en heeft u nog geen testament? Dan is het verstandig om een testament te laten opstellen. Bij ProFinance......

In Nederland kunt u, naast een testament, ook een levenstestament opstellen. Dit levenstestament voorkomt onnodig leed. Er wordt vastgelegd wie uw belangen behartigt in het geval dat u dit zelf niet meer kunt (tijdens het leven). Er zijn maar weinig mensen die afweten van het......

Arnout presenteert

Arnout J. Punt Adviseur
Gewoon een helder verhaal - Chris V.
Echt, no strings attached, geheel vrijblijvend. Dat gaf een vertrouwd gevoel - Maddy C.
Nu we dit weten, kunnen we ook doorpakken richting de notaris. Brenda en Maurice de P.