In vijf simpele stappen naar uw ideale hypotheek

In vijf simpele stappen naar uw ideale hypotheek

Hypotheekadviseur voor Amsterdam

Het geven van hypotheekadvies is altijd maatwerk. Dit komt omdat de ideale hypotheek er voor iedereen anders uitziet. Het is daarom erg belangrijk om bij het regelen van een hypotheek rekening te houden met uw persoonlijke situatie, bestedingspatronen, toekomstverwachtingen én uw voorkeur voor bepaalde financieringsvormen. Een goede hypotheekadviseur doet dat en bekijkt uw situatie van verschillende kanten, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Pro Finance geeft u een 100% onafhankelijk advies. Om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen, selecteren wij elk jaar de geldverstrekkers waarmee wij samenwerken opnieuw. Deze keuze berust niet enkel op scherpe rentes en goede voorwaarden, maar ook op de mate waarin de geldverstrekkers hun afspraken nakomen. We blijven goed op de hoogte van actuele marktontwikkelingen en zorgen ervoor dat wij goede contacten onderhouden met financiële instellingen. Zo bent u verzekerd van een lage rente en krijgt u de best mogelijke condities bij de financiering van uw huis. Naast het geven van onafhankellijk hypotheekadvies, zijn wij ook gespecialiseerd in senior hypotheekadvies. Wat uw situatie ook is, wij geven een advies dat bij u past.

Hoe ziet ons hypotheekadviesgesprek eruit

Bij het regelen van uw hypotheek, werken wij volgens 5 stappen. Dankzij dit stappenplan kunnen wij een hypotheek vinden die perfect bij uw situatie past.

Allereerst bekijken wij uw situatie en inventariseren we wat u precies nodig heeft. Wij nodigen u hiervoor altijd eerst uit voor een vrijblijvend intake hypotheekgesprek. Nadat uw situatie ons duidelijk geworden is, gaan wij op zoek naar een mogelijke oplossing die bij uw wensen past. Hierna vergelijken wij verschillende aanbieders en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Bij het geven van hypotheekadvies zoeken wij naar een evenwicht tussen uw hypotheek en uw financiën. Zo kijken wij naar de fiscale planning, huidige en toekomstige maandelijkse lasten, toekomstverwachtingen, vermogensopbouw, ideale looptijd en het aantal jaren waarin u de rente wilt vastzetten.

Maak gebruik van ons netwerk

Nadat u de hypotheek heeft afgesloten, kunnen wij u ook van dienst zijn met bijvoorbeeld belastingzaken. Uiteraard mag u ook zonder extra kosten gebruikmaken van ons professionele netwerk.

Wij hebben goede contacten met diverse notarissen, makelaars, taxateurs en bouwkundigen.

Kosten voor hypotheekadvies

Voor al onze adviezen werken wij op basis van No Cure No Pay. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor al onze adviezen hanteren wij een vaste prijs, ongeacht de hoogte van uw hypotheek. Bekijk hiervoor onze tarievenpagina.

Hypotheekadvies in 60 seconden

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl
Independer
Score Pro Finance op Independer