Meteen naar de inhoud

Een digitaal testament

Financiële Rust

Nú en Later

Onze adviezen

Testament advies

Als senior is het nooit te vroeg om over later na te denken. Wij leggen u uit tijdens ons eerste gratis gesprek wat het belang van een testament en levenstestamant is en begeleiden u vervolgens. We noemen dit Senioren Testament.

Hypotheek advies

Senioren worden anders beoordeeld door banken dan jongeren. Onze specialisten weten uw maandlasten te verlagen en verzilveren de overwaarde op uw woning voor u. We noemen dit Senioren Hypotheek.

Beleggings advies

Senioren hebben geen belang bij op- en neergaande beurzen. Wel willen ze rendement halen op hun spaargeld. Onze experts zorgen voor vermogensgroei zonder al teveel risico's. We noemen dit Senioren Beleggen.

"Eindelijk iemand die ons over alles kon adviseren; chapeau!

Over ons

Het verhaal

Doen waar je goed in bent. Niet meer en niet minder. Dat is ons motto. Met bijna 30  jaar ervaring in de financiële dienstverlening richten wij ons op één groep klanten; Senioren. Een ouderswetse persoonlijke benadering met gesprekken onder vier ogen bij uw thuis aan de keukentafel of in onze spreekkamer.  We bespreken onderwerpen die er toe doen en geven advies waar u wat aan heeft. Altijd kunt u vrijblijvend en kosteloos onze voorlichtingsmiddag bijwonen. Zo kunt u zelf – achteraf- besluiten of onze dienstverlening iets voor u is.

Ons avontuur begon in 1992 bij de RVS als verzekeringsadviseurs. In 1998 besloten wij voor onszelf  te beginnen met het adviseren van lijfrentes en pensioenoplossingen. Deze dienstverlening breidde zich uit naar hypotheken, leningen, verzekeringen. Nu 30 jaar later zijn we uit de hectiek gestapt en gaan we met onze tijd mee om senioren te mogen adviseren  We nemen weer de tijd voor onze klanten; daar waar het bij anderen wel eens aan lijkt te schorten.

GUN UZELF HET BESTE

Zorg voor financiële rust!

Certificeringen

Logo Senior Advies | Geeft financiële rust

Gratis
Themaboek

KANTOOR

Middenweg 344
1097 TZ  AMSTERDAM
Tel: 020 – 4632990

intake@senior-advies.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
Zaterdag – zondag dicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws

DETAILS

  • Kamer van Koophandel: 34107426
  • Autoriteit Financiële Markten: 12004987
  • KIFID: Aansluitnummer: 300.002383
  • Autoriteit Persoonsgegevens: Aangesloten
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheek (Financieel) Adviseurs: 11265
  • Federatie Erfrecht Specialisten: 99759654
  • Bankrekening: NL45INGB0676975208