fbpx
Aanvraagproces Seniorhypotheek

Aanvraagproces Seniorhypotheek

Hoe lang duurt het afsluiten van een Senior Hypotheek?

Het afsluiten van een hypotheek op latere leeftijd hoeft niet lang te duren. Pro Finance heeft het aanvraagproces voor het afsluiten van een Senior Hypotheek goed ingericht. Een hypotheek na je 65e kan al binnen een maand geregeld zijn! Hieronder hebben we de doorlooptijd voor de seniorenhypotheek per week voor u uitgewerkt.

Week 1

 1. Informatie aanvragen

  U geeft zelf aan geïnteresseerd te zijn in onze Senior Hypotheek.

 2. Afspraak maken

  Wij nemen contact met u op voor een afspraak met een Erkend Financieel Adviseur. U ontvangt een bevestiging en een checklist.

 3. Persoonlijke kennismaking

  Bij u thuis maken wij een afspraak om uw wensen te inventariseren. De benodigde documenten heeft u voor de adviseur klaargelegd. Tijdens dit gesprek krijgt u een indicatie van de hypotheekmogelijkheden en een prijsopgave.

 4. Rapportage lening

  Binnen een week na het kennismakingsgesprek ontvangt u een rapport waarin exact staat hoeveel u kunt lenen. De kosten voor deze werkzaamheden nemen wij voor onze rekening. U ontvangt geen nota.

 5. Vrijblijvende bedenktijd

  U heeft drie dagen de tijd om na te denken of u ons de opdracht geeft. Zonder enige verplichting.

 6. Opdracht tot dienstverlening

  U geeft ons opdracht en wij gaan voor u aan het werk. Vanaf dit moment brengen wij kosten in rekening.

Advieskeuze
Banner Advieskeuze.nl

Week 2

 1. Woningtaxatie

  Wij geven opdracht voor een woningtaxatie. U wordt binnen drie werkdagen door een onafhankelijke taxateur gebeld voor een afspraak.

 2. Rentevoorstel

  Op basis van een onafhankelijke analyse ontvangt u een voorstel van een geldverstrekker.

Week 3

Opstellen bindende offerte

Uw dossier is goedgekeurd. U tekent nogmaals voor akkoord.

Week 4

 1. Tekenen hypotheekakte bij de notaris

  Alles is geregeld voor het afsluiten van een Senior Hypotheek. U kunt een afspraak maken met uw eigen notaris voor het tekenen van de hypotheekakte(n). De notaris zorgt voor het betalen van onze nota.

Geïnteresseerd? Meldt u nog vandaag aan voor ons Aanvraagproces Senior Hypotheek. Eerst meer informatie? Neem deel aan de gratis lezing over het afsluiten van een Senior Hypotheek.